Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej v 10 minutách

Schick je fit a naplno trénuje s týmem, za Leverkusen může hrát už v sobotu

Po červnové operaci přitahovačů na noze je Patrik Schick opět připraven nastoupit za Leverkusen. Český reprezentant v rozhovoru pro německý deník Bild uvedl, že je k dispozici už pro sobotní bundesligové utkání ve Wolfsburgu.

Patrik Schick v dresu Leverkusenu
zdroj: Reuters autor: Yves Herman

"Jsem zpátky v přípravě s týmem. Vypadá to dobře. Nic mě nebolí, na rozdíl od posledního roku. Z toho mám velkou radost," zdůraznil Schick.

K dohánění manka v tréninku využil uplynulou reprezentační pauzu. "Zápas ve Wolfsburgu byl naším cílem a je to reálné," pokračoval druhý nejlepší střelec předminulé bundesligové sezony. "Tohle zranění je jedno z nejhorších. Jsem rád, že je to všechno za mnou a mohu se soustředit na budoucnost a znovu trénovat s týmem, abych byl připraven na zápasy."

Schick laboroval s třísly většinu minulého ročníku. Naposledy nastoupil začátkem března, v červnu pak absolvoval operaci na klinice v Berlíně. Za národní tým nehrál autor 18 reprezentačních gólů od loňského září.

Leverkusen, který má v kádru i dalšího českého ofenzivního hráče Adama Hložka a brankáře Matěje Kováře, po sedmi podzimních kolech vede německou ligu o bod před Stuttgartem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články