Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Ščasný: Výkony na hranici sto procent tam nebyly

Praha – Fotbalová Sparta remizovala v úvodním utkání třetího předkola Ligy mistrů se Steauou Bukurešť 1:1. Trenér Zdeněk Ščasný na tiskové konferenci uvedl, že s výkonem svých svěřenců nebyl příliš spokojen. Někteří hráči podle něj nepodali výkon odpovídající důležitosti utkání.

Trenér Sparty Zdeněk Ščasný
zdroj: ČTK/Kamaryt Michal

"Nechci se do toho pouštět takhle po zápase, nerad bych mluvil o prvních pocitech, ale u některých hráčů tam určitě nebyl výkon odpovídající takovému zápasu. Kdybychom zápas chtěli vyhrát výrazněji, což jsme mohli a měli, tak bychom museli podat výkony na hranici sto procent a to tam nebylo," prohlásil Ščasný.

Sparta nad Steauou vedla díky brance Josefa Šurala a v prvním poločase měla i další šance, ale nevyužila je. "Trvalo nám dvacet, pětadvacet minut, než jsme se dostali do zápasu. Byla na nás patrná nervozita. Největší chyba byla, že jsme nepřidali další gól," pokračoval trenér Sparty.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Steaua Bukurešť

Po přestávce navíc domácí zcela přestali hrát, hosté převzali iniciativu a Nicolae Stanciu nechytatelnou ranou z přímého kopu vyrovnal.

"Druhá půle dobrá nebyla. Začali jsme špatně, nepomohla ani střídání. Nedokázali jsme podržet míč. Steaua nás přehrávala ve středu hřiště a přišlo potrestání. Je to 1:1, odveta je stále otevřená. Musíme být nebezpečnější a dát góly," zakončil Ščasný.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články