Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Ščasný po sezoně na Žižkově končí

Praha - Trenér Zdeněk Ščasný ukončí po posledním kole první ligy působení u fotbalistů Viktorie Žižkov. Nepodařilo se mu totiž splnit hlavní cíl pro tuto sezonu - tím byla záchrana nejvyšší soutěže, a tak jeho smlouva v pražském klubu již nebude prodloužena. Uvedl to mluvčí klubu Jiří Fryc. Žižkov se po sobotní porážce 0:3 na hřišti Příbrami stal prvním jistým sestupujícím týmem do druhé nejvyšší soutěže.

Zdeněk Ščasný
zdroj: ČT24 autor: ČT24

Ščasný se k týmu Viktorie vrátil na začátku listopadu po více než šesti letech a v sezoně se stal už třetím žižkovským koučem po odvolaných Stanislavu Grigovi a Josefu Csaplárovi. Žižkov pod jeho vedením v sedmnácti zápasech dosáhl jen na tři výhry a kolo před koncem soutěže má jistotou pádu do druhé ligy.

Od 26. kola však během zápasů Ščasný na lavičce Viktorie nebyl. Disciplinární komise mu totiž po dubnovém utkání s Kladnem udělila pětizápasový trest kvůli tomu, že vulgárně urážel rozhodčí, a Ščasný utkání sledoval jen z tribuny.

V české lize se v této sezoně změnili trenéři ve Spartě, Mladé Boleslavi, Plzni, Ostravě, Brně, Českých Budějovicích a Příbrami, dvakrát dokonce ve Zlíně a právě na Žižkově. Tým Viktorie bude mít na startu letní přípravy během jediného roku už čtvrtého kouče.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články