Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Šance pro Musu. Chorvatský útočník předčasně končí v Liberci a poletí na soustředění se Slavií

Slavia Praha si předčasně stáhla útočníka Petaru Musu z hostování v Liberci, kde měl chorvatský talent působit do konce sezony. Jednadvacetiletý hráč se připojí k lídrovi české ligy a odletí s ním na herní soustředění do portugalského Algarve.

Petar Musa ještě v dresu Liberce
zdroj: ČTK autor: Jaroslav Ožana

Slavia si Musu stáhla zpět poté, co tým v zimní pauze opustil kapitán Milan Škoda a další útočník Mick van Buren odešel na hostování.

Chorvatský mladík doplní v Edenu dvojici zbylých hrotových hráčů Stanislava Tecla a Júsufa Hilála.

Musa přišel do Slavie v létě 2017, ale dosud za Pražany neodehrál ani jeden soutěžní zápas. Nejprve hostoval v druholigovém Žižkově a před rokem zamířil do Liberce. Zatímco vloni na jaře se při deseti ligových startech gólově neprosadil, za uplynulý podzim skóroval v nejvyšší soutěži sedmkrát a byl druhým nejlepším střelcem Severočechů.

Slovan přišel i o nejlepšího kanonýra podzimu Romana Potočného, který míří do Baníku Ostrava. Ofenzivní univerzál dal v první části ligové sezony devět branek.

"Spolu s Potočným nám odešlo 16 podzimních gólů, bereme to jako realitu. Musa na podzim hrál dobře, takže to hrozilo. Je to pro něj odměna za dobrou práci jeho i celého týmu," uvedl liberecký trenér Pavel Hoftych.

"V tuto chvíli máme do útoku k dispozici dobře trénující Rondiče a Kuchtu. Do začátku jarní části sezony ještě zbývají skoro tři týdny, tak věřím, že na ty dva odchody ještě zareagujeme nějakým příchodem," dodal kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články