Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Cyklotoulky

Rosický by za tři týdny mohl hrát za rezervu Arsenalu

Londýn - Již za tři týdny by kapitán české fotbalové reprezentace Tomáš Rosický mohl odehrát zápas za rezervní tým Arsenalu. Šlo by o jeho první utkání od ledna minulého roku, kdy si v zápase Anglického poháru s Newcastlem poranil podkolenní šlachu a následně musel podstoupit dvě operace.

Tomáš Rosický
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Tomáš potřebuje ještě tři týdny tréninku, aby byl připraven. Stále ještě dělá speciální tréninky, ale za tři týdny se už připojí k prvnímu týmu," uvedl na oficiálním webu Arsenalu trenér Arséne Wenger. "Musím to zaklepat na dřevo, abych to nezakřikl, ale za tři týdny by už i mohl hrát za rezervu," dodal.

Kromě Rosického se zlepšuje stav i dalších zraněných hvězd Arsenalu Cesca Fábregase a Theo Walcotta. "Rosický vypadá při tréninku velmi dobře, neuvěřitelně silně. Také Cesc vypadá dobře, ten by se mohl vrátit za čtyři týdny a Theo za dva," uvedl Wenger.

Pokud by se slova Wengera naplnila, je tak velmi dobře možné, že by Rosický mohl posílit český národní tým v kvalifikačních zápasech o mistrovství světa se Slovenskem a Slovinskem, které se hrají 28. března a 1. dubna. Dres národního týmu by tak oblékl poprvé od listopadu 2007.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články