Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Touchdown

Rooney nechtěně zlomil malému fanouškovi ruku

Manchester - Útočník Manchesteru United Wayne Rooney nechtěně zlomil při předzápasovém rozcvičení ruku devítiletému fanouškovi. Při střelbě minul kanonýr brankovou konstrukci a zasáhl malého fanouška v první řadě. Jamie Thomas ve snaze ochránit se před míčem natáhl ruce. Rána mu ale zlomila zápěstí. 

Wayne Rooney
zdroj: GettyImages autor: Matthew Peters

Rooney se o incidentu dozvěděl až po zveřejnění v regionálním tisku Shropshire Star. Slavný fotbalista se okamžitě omluvil. "Mám pro něj připravený omluvný dopis a podepsaný dres, který mu co nejdříve pošlu domů. Přeji mu brzké uzdravení," napsal Rooney na Twitteru.

Thomas ze samotného nedělního zápasu s Wolverhamtonem, který Manchester pokořil pěti góly, moc neviděl, protože byl v péči lékařů v zázemí stadionu. Později ho otec odvezl do nemocnice.

"Nejdřív jsem si myslel, že to bude jenom modřina. Jamie si ale kvůli bolesti zápas vůbec neužil. V nemocnici nám řekli, že je to čistá fraktura, která si vyžádá na několik týdnů sádru," popsal otec malého fandy Andy Thomas. Na útočníka Manchesteru ale prý nahněvaný nebyl.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články