Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
ACF Fiorentina - FC Viktoria Plzeň

Rooney je zpět na hřišti. A hraje úžasně, tvrdí Ferguson

Manchester - Je tomu měsíc, co ligovým startům hvězdy Manchesteru United na čas udělal přítrž fulhamský Hugo Rodallega, když mu v druhém kole nejvyšší anglické soutěže kopačkou roztrhl pravé stehno. Wayne Rooney ale hlásí návrat. Včera nastoupil do pohárového utkání proti Newcastlu a podle trenéra Fergusona podal úžasný výkon. "Pochopitelně byl unavený, ale jsem s ním opravdu spokojen," citovala kouče BBC.

Rooney nastoupil po měsíční pauze
zdroj: ISIFA

Šestadvacetiletý střelec odehrál proti Newcastlu 76 minut. Od druhého srpnového kola, kdy mu lékaři v celkové narkóze zašili tržnou ránu na stehně deseti stehy, to byl jeho první zápas. Hrozila mu přitom až dvouměsíční pauza.

"Cítím se dobře. Pochopitelně je vždycky těžké vrátit se po několika týdnech. Jsem však rád, že jsem nasbíral nějaké minuty, které mi snad pomohou," uvedl po utkání Rooney.

I když se střelecky neprosadil, Manchester vyhrál šesté soutěžní utkání za sebou, Newcastle zdolal 2:1. "Máme skvělý týmový duch a zažíváme povedené období. Doufejme, že dokážeme navázat na dobré zápasy v posledních týdnech," dodal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články