Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Ronaldo se zlobil, Nedvěd chtěl mluvit s rozhodčím. Allegri volá po videu

Jako jeden z případů, kdy by se hodila pomoc videorozhodčího, označil vyloučení Cristiana Ronalda jeho trenér Massimiliano Allegri. Juventus šel do deseti, nakonec ale utkání s Valencií zvládl a vyhrál 2:0. Sudího Felixe Brycha chtěl v poločase konfrontovat mj. viceprezident italského klubu Pavel Nedvěd.

Cristiano Ronaldo je vyloučen v duelu s Valencií
zdroj: Reuters

Ronaldo při premiéře v Lize mistrů za Juventus vydržel na hřišti jen 29 minut. Během souboje s Jeisonem Murillem domácího obránce lehce zatahal za vlasy a Brych portugalského kanonýra na popud brankového rozhodčího vyloučil. Juventus i v oslabení vstřelil Valencii dva góly po penaltách Miralema Pjaniče.

"Vyloučení Cristiana je jedním z příkladů, jak videorozhodčí pomáhá sudím. Zápas se pro nás mohl zkomplikovat, když jsme šli do deseti za červenou kartu, která nebyla, ale naštěstí k tomu nedošlo," řekl Allegri.

Letní posila z Realu Madrid byla podle kouče hodně naštvaná. "Cristiano potřebuje čas, aby se uklidnil. Musí se nad to povznést a soustředit se na neděli (zápas italské ligy s nováčkem Frosinone), přestože v něm určitě zůstane hořkost," konstatoval Allegri.

Ronaldovi, jenž v LM dostal první červenou kartu, hrozí trest na jeden až tři zápasy. Juventus se v dalších duelech skupiny H utká s Young Boys Bern a poté dvakrát s Manchesterem United. "Doufáme, že Ronaldův trest snížíme, jak nejvíc to půjde," podotkl Allegri.

Podle listu Marca se kvůli vyloučení hodně zlobil viceprezident turínského klubu Pavel Nedvěd. Bývalý kapitán české reprezentace se prý pokusil s dalšími dvěma řediteli Juventusu o poločase konfrontovat rozhodčí v čele s Brychem, ti však rychle zamířili do šaten.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Valencia - Juventus Turín
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články