Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Ronaldo naplánoval konec kariéry na rok 2011

Sao Paulo - Brazilský střelec Ronaldo prodloužil smlouvu s týmem Corinthians až do roku 2011 a při této příležitosti oznámil, že to budou jeho poslední dva roky vrcholové kariéry. Potom bývalý hráč Eindhovenu, Barcelony, Interu Milán, Realu Madrid a AC Milán pověsí kopačky na hřebík. "O dva roky jsem prodloužil a na konci roku 2011 skončím s fotbalem," uvedl třiatřicetiletý útočník a dvojnásobný mistr světa.

"Doufám, že ještě zažiju nějaká velká vítězství. Udělám pro to všechno," dodal trojnásobný nejlepší fotbalista světa. I po vypršení hráčské smlouvy chce ale nadále pracovat pro tamní tradiční klub. 

Ronaldo odmítl, že by zkusil vydržet u fotbalu až do mistrovství světa 2014, které bude hostit Brazílie. Na start na letošním finálovém turnaji v JAR ale pomýšlí. "Uvidíme. Pořád mám šanci. Příští šampionát je ale pro mě už příliš pozdě," doplnil Ronaldo, s 15 góly historicky nejlepší střelec světových šampionátů. Sám se mistrem světa stal v letech 1994 a 2002, kdy také vstřelil oba góly Brazílie ve finále proti Německu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články