Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Ronaldo: Cítím se zrazený, ten Hag mě chce z Manchesteru vypudit

Manchester United v neděli urval výhru proti Fulhamu až v nastavení, a ačkoliv Cristiano Ronaldo nebyl kvůli nemoci ani v nominaci na utkání, byl to nakonec zase on, o kom se mluvilo nejvíce. V rozhovoru s Piersem Morganem totiž portugalská hvězda prohlásila, že trenér Manchesteru Erik ten Hag a další lidé z vedení klubu se ho snaží  z týmu vypudit.

Cristiano Ronaldo
zdroj: REUTERS autor: Phil Noble

Sedmatřicetiletý Ronaldo to řekl v rozhovoru pro TalkTV. "Je to tak. A nejde jen o trenéra, ale také o dva tři další lidi z klubu. Beru to jako zradu. Někteří lidé mě tady nechtějí a bylo to tak už v minulé sezoně," uvedl.

Ronaldo se vrátil do United loni v srpnu, kdy podepsal dvouletou smlouvu. Předtím v klubu působil v letech 2003 až 2009, během nichž s ním získal tři tituly a vyhrál Ligu mistrů.

V první sezoně po návratu Ronaldo nastřílel 24 gólů, ale United v Premier League skončili až šestí a nekvalifikovali se do Ligy mistrů. V tomto ročníku zaznamenal v 16 soutěžních zápasech tři góly a vypadl ze sestavy.

V létě chtěl Ronaldo z klubu odejít, ale neúspěšně. Do dalších problémů se bývalý hráč Juventusu nebo Realu Madrid dostal poté, co jako náhradník odmítl nastoupit proti Tottenhamu a předčasně odešel do šaten.

Ronaldo, který už něco podobného předvedl v přípravě, byl poté za trest vyřazen z týmu pro utkání s Chelsea. Ten Hag však opakovaně zdůraznil, že i nadále zůstává důležitým hráčem.

Ronaldo naopak uvedl, že necítí dostatečnou důvěru od klubového vedení. Například jako v červenci, kdy musela jeho dcera do nemocnice a portugalský reprezentant kvůli tomu přišel pozdě na trénink.

"Myslím, že fanoušci by měli znát pravdu. Pro klub chci jen to nejlepší," uvedl Ronaldo. "Ale některé věci v klubu nám brání posunout se výš. Takový klub by měl patřit mezi tři nejlepší v lize, ale bohužel tomu tak není," dodal.

"Od odchodu Sira Alexe se klub nikam neposunul. Nic se nezměnilo," připomněl Ronaldo bývalého trenéra Alexe Fergusona, pod jehož vedením United získali 13 titulů a dvakrát vyhráli Ligu mistrů.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články