Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Robben se uzdravuje a v sobotu už bude se svým týmem

Amsterodam - Nizozemský fotbalista Arjen Robben by přece jen měl startovat na mistrovství světa. Rozhodla o tom prohlídka jeho stehenního svalu, která ukázala, že zranění se rychle hojí. Křídelní útočník Bayernu Mnichov tak ještě dnes odcestuje za nizozemskou výpravou do dějiště šampionátu v JAR. Nizozemsko sehraje první zápas na šampionátu v pondělí s Dánskem. Informace najdete také na webu msfotbal.cz.

Šestadvacetiletý Robben se zranil v posledním přípravném utkání s Maďarskem a hrozilo mu, že se na turnaj nepodívá. Podle fyzioterapeuta Dicka van Toorna, který Robbena dnes kontroloval, pokračuje léčba velmi dobře. "Zranění se dobře hojí. Výsledky vypadají pozitivně. Musím říci, že je to hlavně zásluhou Arjenova profesionálního přístupu. Moc se snaží, aby to stihl," řekl Van Toorn deníku De Telegraaf. "Měl by stihnout už první zápas proti Dánsku," dodal.

Robben je již prý schopen sprintovat, aniž cítí bolest. Podle Van Toorna nebude potřeba, aby v JAR podstupoval nějakou speciální léčbu, pouze bude muset nadále provádět předepsané cviky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články