Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
FC Viktoria Plzeň - FC Zlín

Reusův rekordní návrat a Dortmund zničil Duisburg

Návrat jak se patří. Kapitán fotbalistů Borussie Dortmund Marco Reus se vrátil v pondělí do týmu po sedmi měsících a hned ukázal, že už je naprosto zdravý. Hned překonal rekord Německého poháru. Jednatřicetiletý ofenzivní záložník pečetil výhru 5:0 nad třetiligovým Duisburgem nejrychlejším gólem po vystřídání v historii soutěže.

Reus z Dortmundu dává gól Duisburgu
zdroj: ČTK/imago sportfotodienst autor: Revierfoto via www.imago-images.de

Reus se v dresu Borussie představil po 222 dnech. Slavný hráč, jehož kariéru poznamenala častá zranění, hrál předtím naposledy 4. února v pohárovém duelu proti Brémám. Poraněná třísla nevyléčil dortmundský rodák ani během koronavirové pauzy a vrátil se až v pondělí.

Comeback opoře Borussie vyšel náramně. Na hřiště přišel Reus za rozhodnutého stavu v 57. minutě a hned po třech sekundách po rozehrání vstřelil po ideální přihrávce Jadona Sancha závěrečný pátý gól zápasu.

Je nám líto, video expirovalo.
Dortmund v poháru sestřelil Duisburg

Zapsal se díky tomu do historie poháru jako nejrychlejší střídající střelec, dosavadní rekord Anthonyho Modesteho z roku 2014 překonal o devět sekund. "Dobrý pocit," komentoval Reus návrat lakonicky na Instagramu.

Nová bundesligová sezona začne v pátek.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články