Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS v ledním hokeji mužů 2024 Česko

Reprezentantky do 19 let na Euru neskórovaly, se Španělkami vysoko prohrály

Nepovedený turnaj skončil pro fotbalové reprezentantky do 19 let hořce. Základní skupinu na mistrovství Evropy zakončily vysokou porážkou 0:7 se Španělkami. Češky se na turnaji gólově neprosadily a ve skupině skončily čtvrté. Předchozí zápasy prohrály 0:1 s Francií a 0:2 s Islandem. Stejnou bilanci měly i na loňském domácím šampionátu, kde si odbyly premiéru.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih gólů Španělsko – Česko

České hráčky, které před utkáním v Lovani ještě měly teoretickou naději na postup do semifinále, už v prvním poločase čtyřikrát inkasovaly. Dvakrát se trefila Camachová, další branky přidaly Martretová s Iannuzziovou.

Po změně stran jednoznačný španělský triumf ještě zvýraznily střídající Gonzálezová s Moralovou, v nastavení si vstřelila vlastní gól brankářka Kožuriková. Mladé Španělky doprovodily z "béčka" do vyřazovací fáze Francouzky, které porazily Island 3:1 a připsaly si třetí výhru. Ze skupiny A postoupily do semifinále Nizozemky a Němky.

Mistrovství Evropy fotbalistek do 19 let v Belgii:

Skupina B:

Španělsko – Česko 7:0 (4:0)

Branky: 4. a 38. Camachová, 13. Martretová, 17. Iannuzziová, 73. Gonzálezová, 78. Moralová, 90.+3 vlastní Kožuriková.

Sestava ČR: Kožuriková – Trčková, Bláhová, Bárková, Polášková – Obadalová (46. Hlaváčová), Tenkrátová (82. Svobodová) – Ducháčková, Goretkiová (46. Freislerová), Hlouchová (65. Kochanová) – Černá (79. Švíbková). Trenér: Navrátil.

Francie – Island 3:1 (2:1)

Hlavní zprávy

Nejčtenější články