Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Reprezentanti se vydali do Ruska. V Rostově chtějí odčinit porážku s Ukrajinou

Po obědě odcestovali čeští fotbaloví reprezentanti do Ruska, kde se chystá přípravný zápas s tamním výběrem, který došel na nedávném mistrovství světa až do čtvrtfinále. V Rostově na Donu se svěřenci Karla Jarolíma pokusí napravit výkon a výsledek ze zápasu proti Ukrajině, se kterou prohráli na úvod Ligy národů 1:2. Přímý přenos utkání Rusko – Česko můžete sledovat na programu ČT sport a na webu ctsport.cz v pondělí od 17:40.

Trénink fotbalové reprezentace
zdroj: ČTK autor: Kamaryt Michal

"Zatím je ta porážka ještě čerstvá. Včera jsme měli pozápasový trénink a dnes už jsme se takticky připravovali na Rusko. Věřím, že klíč na Rusko najdeme. Hlavně musíme zregenerovat, zápasy jdou rychle za sebou, do toho ještě náročná cesta. Ale jdeme do toho, těšíme se a doufám, že uděláme dobrý výsledek," řekl brankář Tomáš Koubek.

Trenér Karel Jarolím zřejmě dá šanci řadě hráčů, kteří nenastoupili proti Ukrajině. Do Ruska neodcestoval obránce Filip Novák, jenž má problémy s achillovkou.

Je nám líto, video expirovalo.
Reprezentanti odletěli do Ruska na přípravný zápas

"Budeme chtít nějakým způsobem odčinit ten prohraný zápas. Víme, že Rusko je velice dobrý soupeř, který předvedl velmi dobré výsledky na mistrovství světa. Určitě tam ale jedeme s vítěznou mentalitou a chceme něco uhrát," doplnil záložník Jakub Jankto.

V Rostově čeká reprezentaci v neděli předzápasový trénink a v pondělí od 18:00 SELČ souboj s ruskou sbornou, která na nedávném mistrovství světa na domácí půdě došla až do čtvrtfinále.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články