Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Reprezentanti půjdou do zápasu s Bulharskem kompletní

Praha – Se třemi body a beze ztrát  to je výsledek včerejšího kvalifikačního duelu české fotbalové reprezentace o postup na mistrovství světa proti Maltě (3:1). Kompletní tým dnes před polednem trénoval na pražském Strahově a na odpoledne hráči dostali od trenéra Michala Bílka volno. Poté už se začnou chystat na úterní duel s Bulharskem.

Čeští fotbalisté
zdroj: ČTK autor: Krumphanzl Michal

"Po zápase s Maltou je to lepší než před zápasem. Nejsou žádné velké šrámy, nemáme nikoho takového, kdo by byl ohrožený. Před zápasem něco bylo, to se teď spravilo. Všichni jsou v pohodě," řekl reprezentační lékař Petr Krejčí.

Fotbalisté bezprostředně po pátečním utkání v Plzni vyrazili zpět do Prahy a přespali už v dejvickém hotelu Praha. Dopoledne jim trenérský štáb naordinoval pozápasový trénink na Strahově.

Je nám líto, video expirovalo.
Regenerace reprezentantů po Maltě

Hráči, kteří nastoupili s Maltou, necelou půlhodinu vyklusávali a pak regenerovali v útrobách stadionu. Někteří využili vířivku, pouze brankář Petr Čech vydržel na strahovském trávníku se zbytkem týmu až do konce tréninku. V závěru došlo na hru na dvě branky.

Na odpoledne dal kouč Bílek hráčům volno. Někteří včetně záložníka Petra Jiráčka ho využijí k odpočinku, například obránce Theodor Gebre Selassie se chystá s přítelkyní na kafe a do kina.

"Půjdeme na film Looper, což je sci-fi. Hraje tam Bruce Willis, mělo by to být dobré. Sci-fi mám rád, když to není přehnané. Cestování časem do budoucnosti, to mi nevadí," řekl Gebre Selassie, který se prý bude muset také zastavit u bankomatu, aby si vybral peníze na zápisné za premiérový reprezentační gól s Maltou.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články