Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Reprezentační rekordman Koller má další úspěch. Dostal se do knihy rekordů

Nikdo jiný tolik reprezentačních branek nedal. Jan Koller jich má na svém kontě pětapadesát. V Pelhřimově, kde se každoročně pořádá Festival rekordů a kuriozit, slavnostně převzal certifikát o zápisu do knihy rekordů.

Je nám líto, video expirovalo.
Jan Koller se dostal do knihy rekordů

„Jsem rád, že tady budu taky zapsán a budu mít na to památku,“ neskrýval radost bývalý reprezentační kanonýr. „Kdo jiný by měl být zapsán v kapitole o fotbale na prvním místě než Honza Koller,“ doplnil fotbalistu prezident agentury Dobrý den Miroslav Marek.

Historický dokument převzal Koller před zápasem ke stému výročí založení klubu FK Maraton Pelhřimov. Spolu s ním se na trávníku v zápase proti bývalým hráčům Pelhřimova představila řada bývalých hráčů zvučných jmen, Antonín Panenka, Vladimír Šmicer, Ivan Hašek, David Lafata, Luboš Kubík, ale i Jakub Štáfek nebo Vojta Dyk.

Ve městě rekordů byla i rekordní návštěva. „Jsme rádi, že i s Honzou Kollerem tady můžeme oslavit naše výročí,“ uvedl prezident pelhřimovského klubu Miroslav Vacek.

Odpoledne zahájila soutěž v žonglování, partnerem byl logicky Petr Rada. A pak už padaly góly a rozdávala se fotbalová radost.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články