Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Řepka nehodlá ukončit kariéru

Praha - Fotbalista Tomáš Řepka po odchodu ze Sparty nehodlá ukončit kariéru. Při dnešním Silvestrovském derby se rozloučil s fanoušky, kteří mu přichystali velké ovace, poté ale řekl, že bude nadále hrát. Do pěti dnů by chtěl mít jasno, jaký dres bude na jaře oblékat.

Tomáš Řepka
zdroj: ČTK

Řepka ukončil čtyři dny před Vánoci profesionální smlouvu se Spartou a spekulovalo se o tom, že i kvůli očekávání potomka fotbalu nechá. To však dnes odmítl. "Končit nehodlám. Jsem zdravý a stále si myslím, že mám na to hrát. Takže není důvod končit," řekl Řepka novinářům. "Teď je Silvestr, ještě dva dny chci mít klid a pak to začnu řešit. Do pěti dnů bych chtěl mít jasno. Nějaké nabídky mám," dodal.

Moc ho potěšilo, kolik sparťanských fanoušků přišlo na Silvestrovské derby, které skončilo výhrou týmu z Letné 3:1. Po celý zápas skandovali Řepkovo jméno a po závěrečném hvizdu vtrhli na hřiště, aby říznému obránci dali hobla a osobně mu poděkovali za služby, které ve Spartě odvedl.

Řepka se loučí se sparťanskými fanoušky
zdroj: ČTK

"Úplně mě to dojalo. Takhle nějak jsem si představoval svou rozlučku a beru to tak, že jsem se dnes oficiálně rozloučil se Spartou," řekl Řepka. "Bylo to podobné, jako když jsem se loučil ve West Hamu. Na tohle se nezapomíná," dodal sedmatřicetiletý stoper.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články