Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Řepka do Příbrami nepřestoupí, zůstává ve Spartě

Praha - Fotbalista Tomáš Řepka do Příbrami nepřestoupí. Sedmatřicetiletý obránce se rozhodl zůstat v pražské Spartě. Hráčův manažer Pavel Paska to dnes večer oznámil na webu své agentury ISM. Ze středeční schůzky, kde se měl transfer doladit, tak sešlo. Už v pondělí dala Řepkovi souhlas k přestupu Sparta a dnes dopoledne se měli hráč a Paska sejít s příbramskými funkcionáři. Fotbalista si však vzal den navíc na rozmyšlenou.

Tomáš Řepka
zdroj: isifa/LN autor: František Vlček

Nakonec se Řepka rozhodl zůstat v klubu, který je pro něj srdeční záležitostí. A to i přesto, že se na Letné stal pouhým náhradníkem. "Tomáš si vzal čas na rozmyšlenou a nadále zůstane ve Spartě. Poděkoval Příbrami za velmi dobrou nabídku, ale rozhodl se nepřestoupit," uvedl Paska, který podle svých slov už během večera odmítnutí nabídky oznámil majiteli příbramského klubu Jaroslavu Starkovi.

Je nám líto, video expirovalo.
Rozhovor s Luďkem Mádlem

Ve středu o půlnoci končí přestupní období v českém profesionálním fotbale, takže Řepka už neměl na zvažování odchodu ze Sparty mnoho času. I když v médiích se objevovaly spekulace, že Řepkův příchod do Příbrami už je zpečetěn, fotbalista v pondělí v rozhovoru připomněl, že dohoda mezi kluby ještě neznamená hotový přestup.

"Zatím nechci mluvit o tom, že je to definitivní. S panem Starkou se ještě sejdeme a probereme určité věci. Hodně lidí mi volá a ptá se na aktuální stav, ale všechno si musím ještě důkladně promyslet. Po úterní schůzce by už mělo být ve všem jasněji, ale teď je ještě brzo na to něco odhadovat," uvedl Řepka.



Podle spekulací médií měl v Příbrami vydělávat 300 tisíc korun měsíčně, což je stejná suma, jakou bez bonusů pobírá také ve Spartě. V týmu ligového lídra má smlouvu do léta příštího roku. Do Sparty se vrátil po osmiletém zahraničním angažmá před pěti lety a až do jara letošního roku byl ústřední postavou. Klub se však rozhodl vsadit od podzimu na nová jména a ze sestavy Řepka vypadl definitivně po chybách v duelu Evropské ligy proti Vaslui.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články