Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Rekonstrukce plzeňského stadionu finišuje

Plzeň – Pro plzeňské fotbalové fanoušky nebyl patnáctý listopad pouze ve znamení reprezentačního zápasu o evropský šampionát. Na domácím stadionu Viktorie, kde se dokončuje velká rekonstrukce, byl otevřen první fanshop. Slavnostní přestřihnutí pásky v novém obchodě s klubovými suvenýry měl na starosti František Rajtoral a Pavel Horváth.

Plzeňští se v minulém ročníku první fotbalové ligy dočkali největšího úspěchu v historii Viktorie. Slavili mistrovský titul, dokázali se probojovat do Ligy mistrů a doufají, že si na jaře zahrají i Evropskou ligu. Nyní mohou mít radost i z dokončované rekonstrukce letitého fotbalového stadionu. Štruncovy sady už získávají svou definitivní podobu.

"Tribuny rostou podle plánu, jsme rádi, že v současné době je stadion vizuálně v té fázi, v jaké je. Přesto platí termín otevření na začátku jarní sezony," upřesnil harmonogram rekonstrukce plzeňského fotbalového stánku Pavel Pillár, tiskový mluvčí FC Viktoria Plzeň.

Veškeré práce by měly být dokončeny v průběhu zimních měsíců. První zápas by si fanoušci Viktorie měli v kulturním prostředí kompletně zrekonstruovaného stadionu užít třetího března proti pražské Dukle.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články