Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Real ztratil výhru nad Málagou, Barcelona dotahuje

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid klopýtli v boji o španělský titul. V 28. kole dnes přišli v nastaveném čase o domácí výhru nad Málagou a po remíze 1:1 se jejich náskok v čele tabulky před mistrovskou Barcelonou zmenšil na osm bodů.

Utkání Real Madrid - Malaga
zdroj: ISIFA

Svěřenci trenéra Josého Mourinha nakročili ke dvanácté ligové výhře za sebou ve 35. minutě, když se francouzský útočník Karim Benzema trefil hlavou po přihrávce Cristiana Ronalda. V druhé minutě nastavení však vyrovnal povedeným přímým kopem Santi Cazorla.

Portugalec Ronaldo vyšel poprvé po sedmi soutěžních utkáních střelecky naprázdno. V tabulce střelců má s 32 zásahy jednogólový náskok před barcelonským Messim.

Athletic Bilbao po čtvrtečním postupu přes Manchester United v Evropské lize v domácí soutěži neuspěl a podlehl Valencii 0:3. O všechny góly třetího týmu tabulky se postaral kanonýr Roberto Soldado.

Baskické mužstvo sice po dvou výhrách nad anglickým mistrem postoupilo mezi nejlepší osmičku evropské soutěže poprvé od sezony 1976/77, ale v domácí lize nestačilo na dalšího čtvrtfinalistu Evropské ligy.

Svěřenci trenéra Marcela Bielsy, kteří hráli od 67. minuty bez vyloučeného obránce Anfoniho Iraoly, na svém stadionu přerušili třináctizápasovou sérii bez porážky a klesli na sedmou příčku.

Nejlepší střelec Valencie Soldado se poprvé trefil ve 41. minutě, druhý zásah přidal v 57. minutě a pět minut před koncem zkompletoval z penalty hattrick. Šestadvacetiletý útočník si v sezoně polepšil na patnáct ligových gólů.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články