Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Real začal sezonu vítězstvím 6:0, Ronaldo dal hattrick

Madrid – Fotbalisté Realu Madrid suverénně vstoupili do nového ročníku španělské ligy. V dnešním zápase druhého kola deklasovali Zaragozu na jejím hřišti 6:0, hattrickem vicemistrovi pomohl hvězdný Portugalec Cristiano Ronaldo. Domácí drželi s favoritem krok jen do 24. minuty, než otevřel skóre šestadvacetiletý Ronaldo. Nejlepší střelec minulé sezony a s 40 góly rekordman nejvyšší španělské soutěže po Özilově přihrávce překonal nového domácího brankáře Roberta. Už za čtyři minuty navíc zvýšil brazilský krajní bek Marcelo, který proměnil centr Sergia Ramose.

Cristiano Ronaldo
zdroj: AP/ČTK autor: Manu Fernandez

Dominující "Bílý balet" v druhém poločase přidal ještě čtyři branky. Po hodině hry se trefil dalekonosnou přízemní ranou záložník Xabi Alonso a v 71. minutě zakončil povedenou týmovou akci střelou do prázdné branky opět Ronaldo.

Poslední dvě branky zařídil střídající Brazilec Kaká. Po čtyřech minutách na hřišti střelou do horního růžku sám skóroval a v 87. minutě připravil třetí trefu pro neobsazeného Cristiana Ronalda.

Svěřenci trenéra Josého Mourinha tak v součtu s minulou sezonou vyhráli v sedmém ligovém venkovním utkání za sebou. V šesti těchto duelech navíc nastříleli nejméně tři branky.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články