Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Ostrava - Jihlava

Real vydřel vítězství ve Valladolidu, Málaga rozdrtila Granadu

Madrid - Real Madrid se po vítězství v derby nad Atlétikem prodral k další výhře. Znovu však nebyla jednoduchá - s Valladolidem dvakrát prohrával a nakonec jej zachraňoval až Mesut Özil z fantasticky zahraného přímého kopu dvacet minut před koncem. Úřadující šampion tak momentálně ztrácí 8 bodů na vedoucí Barcelonu, která má ještě zápas k dobru.

Mesut Özil a Karim Benzema
zdroj: Getty Images autor: Denis Doyle

Valladolid přivítal na svém stadionu Real po dvou letech strávených ve druhé lize a obhájce titulu brzy zaskočil. V sedmé minutě se po rohovém kopu dostal v pokutovém území k míči Manucho a otevřel skóre. Za pět minut sice srovnal Benzema, ale ve 22. minutě poslal po dalším rohu Manucho pro změnu hlavičkou outsidera znovu do vedení.

O obrat skóre ve prospěch favorita se postaral německý záložník Özil. Ten nejprve v poslední minutě prvního poločasu srovnal po parádní kombinaci s Benzemou, v 72. minutě pak přesným přímým kopem překlopil definitivně skóre na stranu Realu.

Na čtvrté místo se dostala Málaga, která zdolala Granadu 4:0. Osmifinalista Ligy mistrů tak částečně napravil poslední vystoupení z domácí soutěže, z předchozích pěti utkání totiž Málaga třikrát prohrála a jen jednou naplno bodovala.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články