Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Diamantová liga 2024

Real si musí nechat zajít chuť. Zůstanu v PSG, ujistil Mbappé

Je to klenot, který by chtěl mít v týmu každý. Kylian Mbappé svůj obrovský talent nechal znovu zářit v neděli, kdy v rámci oslav zisku ligového titulu zajistil hattrickem výhru PSG 3:1 nad Monakem. A dres týmu z hlavního francouzského města bude dvacetiletý útočník oblékat i v dalším ročníku.

Kylian Mbappé
zdroj: ČTK/ABACA/ autor: Liewig Christian

Ani Neymar, ani Edinson Cavani. Jestli je někdo skutečně největší hvězdou pařížského celku, je to Kylian Mbappé. Mladá superhvězda dělá na hřišti se svými soupeři pravidelně, co si zamane, a v sezoně francouzské ligy nemá mezi střelci konkurenci. Třicetkrát jeho střela našla cíl, což je o 11 gólů více než bilance druhého v pořadí Nicolase Pépého.

Není proto divu, že Mbappého by chtěli mít v týmu všichni. Už když byl v Monaku, tak se o něm mluvilo ve spojitosti s giganty v čele s Realem Madrid a to samé platí i nyní. Španělský velkoklub navíc po tragické sezoně a návratu Zinédina Zidana na lavičku hodlá v létě napumpovat do posil stovky milionů eur. Francouzský reprezentant ale vábení bílého dresu vyslyšet neplánuje.

"Zůstávám v PSG," ujistil v rozhovoru pro televizi Canal+ francouzský mistr světa, který si díky hattricku v 33. kole udržel naději, že překoná střelecký klubový rekord Zlata Ibrahimovice. Legendární Švéd jich ve své poslední sezoně v Paříži (2015/16) dal ještě o osm více, Mbappé má na to pět kol.

"Jsem tady a jsem tady v PSG součástí projektu. Je dobře pro Real, že je Zizou zpátky, ale budu jejich zápasy pouze sledovat jako fanoušek," zdůraznil Mbappé.

V Realu má Zidane údajně slíbeno od klubového vedení asi devět miliard korun, na letní přestupy si tak musí nechat zajít chuť. Zatím. 

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články