Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Real Madrid získal z Valencie obránce Raúla Albiola

Madrid - Real Madrid získal již svou třetí letní posilu. Po Kaká a Cristianu Ronaldovi si slavný velkoklub zajistil služby španělského reprezentačního obránce Raúla Albiola, na jehož přestupu se dohodl s Valencií. Real uvedl na svých internetových stránkách, že s hráčem podepsal pětiletou smlouvu. Podle španělských médií za něj zaplatil 15 milionů eur (asi 391,6 milionu korun).

Třiadvacetiletý Albiol by měl ve středu obrany nahradit Fabia Cannavara, který po sezoně zamířil do Juventusu Turín. Ve Valencii debutoval v roce 2003 a před dvěma roky si pak odbyl premiéru v národním týmu. Předtím prošel všemi mládežnickými výběry Španělska.

Po Kaká se jedná o druhý potvrzený přestup Realu. Transfer Cristiana Ronalda ještě dělí od dokončení formality. Celkem tak staronový prezident klubu Florentino Pérez utratil již 175 milionů eur (asi 4,56 miliardy korun). Jeho přestupové snahy však ještě zdaleka nekončí.

V pokročilé fázi jednání je přestup Francka Ribéryho z Bayernu Mnichov, Pérez je v kontaktu i s Liverpoolem kvůli možnému příchodu středního záložníka Xabiho Alonsa a nově potvrdil jednání s Realem Olympique Lyon, který však odmítl královskému celku prodat útočníka Karima Benzemu. Za něj Real údajně nabízel 40 milionů eur.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články