Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golfista roku

Real Madrid oslavil 110. výročí pětigólovou výhrou

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid si v předstihu dali dárek k úternímu 110. výročí založení královského klubu. V utkání 26. kola španělské ligy doma deklasovali Espaňol 5:0 a v čele tabulky udrželi desetibodový náskok před mistrovskou Barcelonou. Svěřenci trenéra Josého Mourinha dál dominují domácí soutěži a po dvacáté výhře z posledních jednadvaceti utkání míří za prvním titulem od roku 2008.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Diváci na madridském stadionu Santiaga Bernabéua čekali na první branku 24 minut, než přízemní střelou otevřel skóre nejlepší střelecLa LigyCristianoRonaldo. Hvězdný Portugalec si připsal jubilejní třicátý gól v sezoně a v tabulce kanonýrů si vypracoval dvoubrankový náskok před barcelonským Lionelem Messim.

Ještě před přestávkou zdvojnásobil vedení "Bílého baletu" německý záložník Sami Khedira, po změně stran se dvakrát prosadil argentinský útočník Gonzalo Higuaín a přesně mířil také Brazilec Kaká.

První venkovní výhru v novém roce si připsali hráči třetí Valencie, kteří díky Feghouliho zásahu porazili 1:0 nováčka z Granady. Villarreal neudržel na půdě poslední Zaragozy vedení a gólem z nastaveného času podlehl 1:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články