Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
MS hráčů do 18 let 2024 Finsko

Real deklasoval i díky Ronaldovu hattricku Pamplonu 7:1

Madrid - Fotbalisté Realu Madrid rozstříleli na svém hřišti Pamplonu vysoko 7:1 a pojistili si vedení ve španělské lize. Hattrickem se blýskl Cristiano Ronaldo, který se s třinácti brankami vyrovnal nejlepšímu střelci soutěže Lionelu Messimu z Barcelony. Obhájce titulu ztrácí na svého rivala čtyři body, ale má k dobru večerní utkání s Bilbaem.

Ilustrační foto
zdroj: ČT sport

Svěřenci trenéra Josého Mourinha potvrdili současnou formu a zvítězili v desátém soutěžním utkání za sebou s celkovým skóre 38:4. Real se dostal na stadionu Santiaga Bernabéua do vedení Ronaldovým gólem z 23. minuty, za osm minut poprvé a naposledy odpověděl Ibrahima Baldé.

Domácí zásluhou stopera Pepeho a útočníka Gonzala Higuaína přidali ještě před přestávkou dvě branky. Tři asistence si připsal křídelní hráč Ángel di María, jenž však kvůli zranění nedohrál. V druhém poločase se dominance "Bílého baletu" ještě zvýraznila. Ronaldo během čtyři minut dovršil hattrick a navázal na dva středeční zásahy proti Lyonu v Lize mistrů.

Šestadvacetiletý Portugalec se jednou prosadil z pokutového kopu, jemuž předcházelo vyloučení hostujícího Eneka Satrusteguiho. Debakl oslabené Pamplony, která v září v Barceloně prohrála dokonce 0:8, pak dokonal dvěma góly střídající útočník Karim Benzema.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články