Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín UEFA

Rajnoch odchází z Mladé Boleslavi do Ankaragücü

Praha - Fotbalový reprezentant Jan Rajnoch přestupuje z Mladé Boleslavi do tureckého Ankaragücü. Dohodl se zde na smlouvě na 3,5 roku. Osmadvacetiletý defenzivní univerzál Rajnoch, který může nastupovat na postu středního obránce či defenzivního záložníka, doladil v Ankaragücü kontrakt už během víkendu. Přestupová částka nebyla zveřejněna.

Transfer se uskutečnil na poslední chvíli, protože v Turecku dnes o půlnoci vyprší přestupní termín. K úplnému dotažení Rajnochova transferu nyní zbývá, aby během dneška stihl být zaregistrován v nové elektronické databázi Mezinárodní fotbalové federace. Až pak se definitivně stane hráčem Ankaragücü. "Ale to už by měla být jen administrativní formalita, intenzivně se pracuje na tom, aby se všechno stihlo," řekl Zdeněk Kudela, sportovní ředitel Mladé Boleslavi.

Reprezentant Rajnoch bude v zahraničí podruhé

Rajnoch se ve čtrnáctém týmu turecké ligy těsně minul s krajanem Erichem Brabcem, který opustil Ankaragücü v minulém týdnu a v pátek podepsal kontrakt se Spartou. Rajnoch si vyzkouší druhé zahraniční angažmá. Loňské jaro strávil na hostování v Chotěbuzi, kde se však příliš neprosadil a po sestupu mužstva do druhé ligy se vrátil zpět do Mladé Boleslavi. 

V české lize Rajnoch nasbíral 171 zápasů a nastřílel 24 gólů. Čtyřikrát se objevil i v reprezentaci. V jejím dresu se představil i při poslední akci loni v listopadu při turnaji ve Spojených arabských emirátech.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články