Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

PSG popírá, že chce Ronalda

Paříž - Představitelé fotbalového klubu Paris St. Germain popřeli, že chtějí v létě koupit z Realu Madrid portugalského kanonýra Cristiana Ronalda. Údajně za něj movití katarští majitelé nabízeli rekordních 100 milionů eur (2,5 miliardy korun).

"S nikým z Realu Madrid jsem nemluvil. Cristiano Ronaldo je vynikající hráč, ale je to hráč Realu," reagoval katarský vlastník a prezident PSG Náser Al-Keláfí po zápase Ligového poháru s Olympique Marseille na informace italské Gazzetty dello Sport. V Paříži údajně lídr francouzské ligy nabízel Ronaldovi plat 18 milionů eur ročně, což je o čtyři miliony více, než si nyní vydělá v Madridu. Spekulace však popřel i sportovní ředitel Leonardo.

"Nejsme s nikým v kontaktu. Navíc je začátek listopadu a není vhodná doba myslet na přestupy. Je před námi klíčová část sezony, soustřeďme se na zápasy," prohlásil Leonardo, který letos v létě přivedl do kádru další hvězdu Zlatana Ibrahimoviče z AC Milán. Klub za něj dal 65 milionů eur a švédskému útočníkovi platí ročně 14,5 milionu.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články