Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Proti Teplicím to nebylo úplně ono, o to větší radost z výhry máme, prohlásil Škoda

Praha – Jeho gól poslal Slavii do vedení, o které však brzy přišla. Duel s Teplicemi se tak rozhodl až v závěru, kdy si dal vlastní gól David Vaněček. Kapitán Slavie Milan Škoda po zápase přiznal, že lídr soutěže neodehrál ideální střetnutí. Kanonýr sešívaných si však vydřené výhry 2:1 o to víc váží.

Radost fotbalistů Slavie
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

"Byl to úplně jiný zápas než minule s Plzní (1:0). Musím říct, že jsme úplně nechytili začátek, cítil jsem, že to nebylo prostě úplně ono. Nedařilo se nám tolik jako ty poslední zápasy, o to větší radost máme, že jsme to zvládli. Bylo to vybojované, strašně si toho vážíme. Myslím, že ty zápasy teď budou těžší a těžší," tuší Škoda.

V 25. minutě otevřel skóre poté, co doklepl do sítě míč odražený od břevna po obloučku Murise Mešanoviče. "Bál jsem se, že mi to třeba skočí, protože jsem to neměl úplně dobře načasované. Takže jsem si to radši ještě zastavil a bylo to trochu v panice. Nevěděl jsem, jestli není někdo za mnou a neukopne mi to, tak jsem si to netroufl dát z první. Pak už to bylo v pohodě," řekl Škoda.

Dvanáctým gólem v sezoně se osamostatnil v čele tabulky ligových kanonýrů. "Jsem samozřejmě rád, ale nějak to teď nehrotím. Byl to důležitý gól, měl jsem z něj velikou radost, protože jsem cítil, že to není úplně náš zápas. Říkal jsem si, že ten gól bude strašně důležitý, bohužel jsme je hned za pět minut nechali zbytečně vyrovnat, takže jsem byl naštvaný. Ale naštěstí jsme to zvládli," oddychl si jednatřicetiletý reprezentant.

Slavia vstřelila vítězný gól až v 87. minutě, jen o minutu dřív než minule při výhře nad Plzní. "Ke konci nám to tam teď padá. Jsme samozřejmě rádi, myslím, že jsme ukázali sílu týmu. Přežili jsme nějaké šance Teplic, ale šli jsme za tím a myslím, že jsme si to zasloužili," uvedl Škoda.

Jeho celek odskočil třetí Spartě už na devět bodů, před druhou Plzní, kterou ve středu čeká dohrávka na půdě Bohemians, má náskok čtyř bodů. "Přemýšlel jsem o tom, že se asi půjdu na Bohemku podívat. Ještě ale nevím, jaké máme plány na týden, jestli budeme mít trénink, nebo ne," dodal Škoda, který přišel do Slavie právě z Bohemians.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články