Video nelze z licenčních důvodů přehrát
Následuje
V šachu

Proti Česku mohou za Albánii nastoupit dva sparťané. Po Lacim dostal pozvánku také Tuci

Zajímavého zážitku se možná dočká dvojice sparťanů z albánské reprezentace. Duo Qazim Laci a Indrit Tuci může nastoupit na Letné proti Česku v dalším souboji Ligy národů. Brazilský trenér Sylvinho druhého jmenovaného dodatečně nominoval. Přímý přenos utkání Česko – Albánie sledujte na ČT sport a ČT sport Plus v pátek od 20:35.

Pro Tuciho a o čtyři roky staršího Laciho bude zápas proti českému týmu naprosto mimořádný. Utkání se totiž odehraje na stadionu na Letné, kde sídlí jejich klub ze Sparty. Zatímco Laci má v reprezentačním "áčku" na kontě už 32 startů a čtyři branky, Tuci za něj dosud nenastoupil. V minulosti prošel jednadvacítkou.

Albánci museli stejně jako český celek udělat v nominaci kvůli zranění dodatečně několik změn. K dispozici nebude kapitán Berat Djimsiti, jednatřicetiletý obránce Bergama se nestihl dát do pořádku po zranění v utkání Ligy mistrů proti Šachtaru Doněck. Z nominace v průběhu týdne vypadl i útočník Myrto Uzuni, místo něhož Sylvinho povolal Tuciho.

Albánci nastoupí v pátek proti českému týmu na Letné od 20:45, v druhém z říjnových duelů se pak představí proti Gruzii. V tabulce skupiny B1 mají po zářijových zápasech stejně jako Haškovi svěřenci tři body.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články