Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Urban Challenge Praha

Problém pro Spartu i reprezentaci. Hložek a Čelůstka mají zraněné koleno

Sparťanští fotbalisté Adam Hložek a Ondřej Čelůstka mají poraněné koleno a budou několik týdnů mimo hru. Pražský klub o tom informoval na svém webu. Oba hráči přijdou mimo jiné o nadcházející sraz české reprezentace, kterou čekají listopadová utkání s Kuvajtem a Estonskem.

Ofenzivní univerzál Hložek nedokončil kvůli bolesti v oblasti kolena středeční trénink před zápasem Evropské ligy v Lyonu a do čtvrtečního duelu nezasáhl. Obránce Čelůstka kvůli zranění hned po šesti minutách zmíněného utkání ve Francii střídal a lékaři i jeho absenci odhadli na několik týdnů. Dvaatřicetiletý stoper kvůli zdravotním potížím nehrál už v úvodu ročníku.

Náhradníky za oba zraněné hráče by měl reprezentační trenér Jaroslav Šilhavý oznámit v pondělí. Národní tým se sejde kolem poledne v Praze, kde se bude chystat na čtvrteční přípravný zápas s Kuvajtem v Olomouci. V úterý 16. listopadu pak na Letné přivítá v posledním střetnutí kvalifikační skupiny o postup na mistrovství světa Estonsko.

Kvůli zranění musel v závěru nedělního ligového střetnutí s Teplicemi (4:2) střídat i další reprezentant ze Sparty obránce Tomáš Wiesner. "Stěžoval si, že pocítil píchnutí ve svalu, a kvůli tomu odešel. Půjde pravděpodobně na magnetickou rezonanci a po tom vyšetření se bude rozhodovat dál," řekl trenér Letenských Pavel Vrba.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články