Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Příbramský fotbalista Rodrigues zemřel při dopravní nehodě

Příbram - Brazilský fotbalista Paulo Rodrigues da Silva, který měl dnes nastoupit do přípravy Příbrami, zahynul v pondělí při dopravní nehodě u Bohutína. Pětadvacetiletý hráč podle policie pravděpodobně nedodržel předepsanou rychlost a na mokré vozovce dostal smyk a narazil do stromu. Fotbalista byl na místě mrtev. Bývalý fotbalista Třince a Plzně hrál na podzim za příbramskou farmu v divizních Voticích. O jeho tragickém úmrtí informoval příbramský klub.

Fotbal
zdroj: Isifa

"Bohužel je to smutná pravda. Paulo měl dnes nastoupit do přípravy a ráno jsme ještě nevěděli o přesném důvodu, proč nedorazil na první sraz. Dozvěděli jsme se to až v průběhu dopoledne od policie," uvedl ředitel Příbrami Petr Větrovský. "Velmi nás to všechny zasáhlo. Je to ohromná škoda. Tak mladého života je mi líto," dodal.

Středočeský klub přišel o hráče vinou dopravní nehody už v roce 1999, kdy zahynul přední český brankář Zdeněk Jánoš. V té době působil v příbramském dresu teprve dva měsíce.

Rodrigues do českého fotbalu přišel v roce 2007, když začal oblékat dres druholigového Třince. Poté zamířil do Plzně a v sezoně 2009/2010 hostoval v Příbrami, kde nastoupil ve 26 utkáních a dal dvě branky. Do Příbrami zamířil také na podzim, ovšem nevešel se do prvního týmu a hrál za Votice.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články