Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Příbram uzavřela dlouhodobou smlouvu s trenérem Vavruškou

Příbram – Vedení fotbalistů Příbrami prodloužilo smlouvu s trenérem Davidem Vavruškou. Délka nového kontraktu nebyla zveřejněna, jde však o dlouhodobý svazek. Středočeský klub nabídl kouči smlouvu jako důkaz spokojenosti s jeho prací. Příbram o tom informovala na svém webu.

V devětatřiceti letech nejmladší trenér v první lize působil v Příbrami nejprve jako šéftrenér mládeže, v létě pak povýšil k prvnímu týmu. Z celku, který bojoval o záchranu, vytvořil štiku ligy. Příbram je po podzimu šestá a dala více branek než za celou předchozí sezonu. Navíc sklízí chválu za předváděnou hru.

"Jsem s prací trenéra Vavrušky velmi spokojen. Fotbal v jeho podání mě po dlouhé době nesmírně baví. David tu odvádí kvalitní práci, dokázal převést práci z dorostu i k ligovému mančaftu," pochválil trenéra prezident klubu Jaroslav Starka. "David je člověk, který bude mít v našem klubu vždy místo. To, že dostal novou smlouvu, je zhodnocení jeho práce s týmem, které hodně věříme," doplnil ředitel klubu Petr Větrovský. Nabídky si váží i trenér.

David Vavruška: Bylo to pro mě překvapení, protože kontrakt běžel. Je to uznání práce celého našeho týmu, kde funguje vynikající spolupráce s Frantou Kopačem a Marcelem Máchou i dříve s Jirkou Rybou. Zároveň jsem si ale vědom toho, že fotbal je pro trenéry vrtkavý a každá věc se může zlomit během měsíce. Jsem ale moc rád, když vedení stálo o to, aby se smlouva prodloužila.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články