Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Příbram se snažila přemluvit k návratu Bednáře, končí Mahmutovič

Příbram – Na konci loňské sezony se rozhodl s fotbalem skončit. O záchranu bojující Příbram se ale Romana Bednáře pokusila ještě jednou pokusit k návratu. Zkušený útočník však v dresu Středočechů už nenastoupí. Podobně je na tom i Aidin Mahmutovič, který odchází do Řecka. Poslední celek ligové tabulky získal alespoň Jana Suchana z Plzně, jenž přichází na hostování.

"Jan Suchan přichází na hostování, ještě zítra ovšem budeme řešit poslední detaily. Je to pro něj takový restart kariéry a věřím, že nám pomůže. V létě je mistrovství Evropy jednadvacítek, kam se může probojovat," uvedl prezident příbramského klubu Jaroslav Starka.

Suchan je příbramským odchovancem. V létě 2015 jej získala Plzeň, ale talentovaný záložník se v nabitém kádru zatím neprosadil a v minulé sezoně se vrátil na hostování do Příbrami. Loni v létě se opět přesunul do Plzně, na podzim ale za A-tým zasáhl jen do dvou zápasů domácího poháru.

V nynější zimní přestávce absolvoval s Viktorií první herní soustředění ve Španělsku, dokonce jednou skóroval, nakonec ale znovu míří zpět do Příbrami. Na svém kontě má 32 ligových startů a tři vstřelené branky.

V Příbrami naopak končí bosenský útočník Aidin Mahmutovič. "Dostal příležitost působit v Řecku, kde je kvalitní soutěž. Samozřejmě nás to mrzí, ale na jaře již u nás působit nebude," podotkl Starka.

Několik hráčů v posledním celku neuspělo na testech, naopak stále pokračuje zkouška útočníka Zdeňka Linharta ze Slavie a Lukáše Luptáka z Ostravy.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články