Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Příbram hlásí velký comeback, po 16 letech se vrací trenér Csaplár

Příbram - Fotbalisty Příbrami se pokusí vrátit do nejvyšší soutěže kouč Josef Csaplár. Ve funkci nahradí Kamila Tobiáše, který i přes zlepšené jarní výkony nezachránil tradiční klub v první lize. Čtyřiapadesátiletý Csaplár vedl naposledy Liberec na jaře 2015.

Josef Csaplár
zdroj: ČTK autor: Petrášek Radek

"Dohodli jsme se, že Pepík povede celý náš sportovní úsek včetně trénování A-mužstva," řekl prezident příbramského klubu Jaroslav Starka. "Zná každý kámen v klubu, byl tu v době, kdy jsme hráli ještě ČFL. Dá nám tu dohromady věci, které nám trochu ujíždějí od odchodu Tondy Baráka na FAČR a tu díru se nám nepodařilo zalepit. Pepík také dělal mládež, je to vzdělaný trenér. Věříme, že dokáže připravit hráče do velkého fotbalu," dodal Starka.

Csaplár se vrací do Příbrami po 16 letech. Od té doby vedl Liberec, Slavii Praha, Panionios Atény, Wislu Plock, Žižkov či mládežnické reprezentace.

V Příbrami už nepotká bývalého reprezentanta Jana Rezka, kterému dal Starka svolení k odchodu do ligových Teplic. "Honza Rezek je můj kamarád, takže když řekl, že chce do Teplic, tak mu nechci bránit, i když má smlouvu ještě na dva roky. Samozřejmě pracujeme na tom, jak ho nahradit," zakončil Starka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články