Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Příbram díky jedinému gólu z penalty postoupila přes Táborsko

Praha - Fotbalisté Příbrami postoupili do 3. kola Poháru České pošty, ve kterém si zahrají proti Českým Budějovicím. Uspěli na hřišti druholigového Táborska, kde jim výhru 1:0 zajistil gól Tomáše Pilíka z pokutového kopu. Domácí mohli srovnat rovněž z penalty, ale Zbyněk Musiol trefil jen břevno.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Příbram - Táborsko

Trenér Příbrami František Straka proti účastníkovi druhé nejvyšší soutěže FNL nasadil sestavu se dvěma útočníky, ale Švancara s Řezníčkem se neprosadili. Jediný gól zápasu tak padl po ruce, kterou ve vápně zahrál obránce Táborska Štrbák. Nařízenou penaltu zahrával Pilík, brankář Winter sice vystihl směr a na míč si sáhl, ale mimo branku ho nevytlačil.

Po změně stran Táborsko usilovalo o vyrovnání a nejblíže k němu bylo v 52. minutě, kdy rovněž dostalo výhodu pokutového kopu. Jenže Musiol, který hostuje z Liberce, napálil míč jen do břevna. Tyčku pak trefil i Potočný, který dorážel po velmi dobrém zákroku brankáře Hrušky.

2. kolo fotbalového Poháru České pošty:

Táborsko - Příbram 0:1 (0:1)

Branka: 40. T. Pilík z pen. Rozhodčí: Bílek - Arnošt, Pilný. Sestava Příbrami: Hruška - Jugas, Hájovský, Andrejevič, Mišůn - Mareš (46. Divíšek), Tarczal, T. Pilík, Danoski (80. Videgla) - Švancara (90.+2 Stratil), Řezníček. Trenér: Straka.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články