Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Předvýběr.CZ Florbal MB - 1. SC TEMPISH Vítkovice

Prezident Realu údajně pohrozil Ramosovi vyhazovem, ten měl s odchodem souhlasit

Real Madrid neprožívá povedenou sezonu. Už je jisté, že skončí bez trofeje, a do toho se přidávají ještě spory uvnitř celku. Kapitán Sergio Ramos a klubový prezident Florentino Pérez se podle španělských médií po úterním vyřazení z Ligy mistrů po domácí prohře 1:4 s Ajaxem ostře v kabině pohádali. Pérez údajně pohrozil Ramosovi vyhazovem, načež dvaatřicetiletý obránce odvětil, že odejde. Klub ani Ramos na spekulace dosud nereagovali.

Zklamaný Sergio Ramos z Realu Madrid
zdroj: REUTERS autor: Juan Medina

S informací přišla španělská média. Podle deníku AS Pérez hráčům řekl, že jejich výkon byl "ostudný" a Ramosovi řekl, že ho vyhodí. Ten prý odpověděl: "Vyplaťte mě a odejdu. Pro tenhle znak, klub a vás jsem udělal maximum, mohl jsem se přetrhnout."

Ramos do odvety proti Ajaxu nezasáhl, jelikož si v prvním utkání v Amsterdamu, které Real vyhrál 2:0, nechal schválně udělit žlutou kartu, aby si tak odpykal automatický jednozápasový trest ještě před čtvrtfinále. Protože se ale Ramos v médiích přiznal, že si šel pro žlutou kartu záměrně, zastavila mu disciplinární komise UEFA činnost místo jednoho na dvě utkání.

Odchovanec Sevilly přestoupil do "bílého baletu" v roce 2005 v 19 letech a vyhrál s ním celkem 20 trofejí včetně čtyř triumfů ve španělské lize a čtyř v Lize mistrů. Současný kontrakt mu platí do června 2021.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Real Madrid – Ajax Amsterdam

Real Madrid prožívá nepovedenou sezonu. Z třetího místa v lize ztrácí dvanáct bodů na vedoucí Barcelonu, která ho na konci února vyřadila v semifinále Španělského poháru. Osud trenéra Santiaga Solariho, který přitom teprve v říjnu nahradil odvolaného Julena Lopeteguiho, se zdá být zpečetěn. Nejvážnějším kandidátem na jeho pozici je bývalý kouč "bíleho baletu" José Mourinho. Portugalský trenér naposledy vedl Manchester United, od kterého byl však v prosinci propuštěn.

Uvažovalo se i o návratu Zinédina Zidana, který se po minulém ročníku a třech vítězstvích v Lize mistrů za sebou rozhodl mužstvo opustit. Podle bývalého šéfa klubu Ramóna Calderóna však nabídku odmítl. Nechal si ale otevřená vrátka s tím, že by na lavičku Realu usedl v červnu.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články