Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Přestupové spekulace jsou u konce, Škoda zůstává ve Slavii

Praha - Milan Škoda zůstává hráčem pražské Slavie. Očekávaný přestup vytáhlého útočníka, který jednou skóroval i na evropském šampionátu ve Francii, se neuskuteční. Předseda představenstva vršovického klubu Jaroslav Tvrdík oznámil, že klíčový útočník zůstane v Edenu další tři roky. Původní kontrakt byl platný do léta 2018. 

Škoda by tak měl ve Slavii vytvořit útočnou dvojici s nizozemskou posilou Ginem van Kesselem. Je pravděpodobné, že oba hráči nastoupí společně už ve čtvrteční odvetě 2. předkola Evropské ligy s Levadií Tallinn, kdy budou sešívaní odvracet vyřazení po úvodní porážce 1:3. "Ve čtvrtek na trávníku Milan Škoda i Gino van Kessel. Milan zůstává další tři roky. Děkuji, Milane. Doufám v plný Eden," napsal Tvrdík.

Třicetiletý Škoda je ve vršovickém klubu od roku 2012. Odejít měl už v zimě, ale nabídku z Turecka si nechal od vedení červenobílých rozmluvit. Nyní měl podle spekulací médií zamířit do Číny, jednání však nebyla dotažena do 15. července, kdy skončil přestupní termín. Místo toho podepsal Škoda novou smlouvu ve Slavii, za kterou nastřílel v posledních dvou sezonách 33 ligových gólů.

"Je to tak, pan Tvrdík nabídl Milanovi podmínky, jaké nepamatuju. Jsou výjimečné, ale domluvili jsme se na tom, že je nijak blíže už specifikovat nebudeme," řekl pro Aktuálně.cz Škodův agent Jiří Stejskal. "Navíc mu pan Tvrdík nabídl, že ho jako hosta může vzít s sebou na návštěvu do Číny, do dvou tří tamních klubů, aby se Milan mohl na místě rozmyslet, jestli by tam třeba v zimě chtěl odejít, nebo ne," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články