Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Mezinárodní závody spřežení CAI Kladruby nad Labem

Předseda ČMFS Mokrý má namířeno do 1. FC Brno

Praha - Už o víkendu se na valné hromadě Českomoravského fotbalového svazu rozhodne, kdo se stane nástupcem nynějšího předsedy Pavla Mokrého. Ten však z fotbalu neodchází. Podle informací MF Dnes má totiž namířeno do 1. FC Brno, kde by se měl stát ředitelem. Majitel klubu Roman Pros nechtěl informaci komentovat. Mokrý byl o trochu sdílnější: "Samozřejmě, že bych rád nějakou formou u fotbalu zůstal, a Brno se pochopitelně nabízí, protože jsem tam doma," řekl.

V současnosti zastává funkci ředitele brněnského klubu jeho majitel Pros. "Před začátkem jarní části soutěže jsem řekl, že je to věc provizorní a před začátkem nového ročníku bude jmenován nový ředitel klubu. Jménu už mám, ale neřeknu ho," uvedl Pros na začátku června. Zda je jím právě Mokrý je zatím vě hvězdách. Dosluhující předseda ČMFS nechtěl informací potvrdit ani vyvrátit. "Spíš jsou to takové diskuze na fotbale, co by bylo kdyby. Je to zatím ve fázi sondování terénu," řekl.

Pětapadesátiletý Mokrý je prvním mužem českého fotbalu od roku 2005. Prvním místopředsedou byl Vlastimil Košťál, jenž se však koncem minulého roku funkce dobrovolně vzdal.

Na nového předsedu ČMFS kandidují fotbalový internacionál a trenér Ivan Hašek a majitel Viktoriě Žižkov, podnikatel Luděk Vinš. V úvahu připadal i teplický ředitel František Hrdlička, jenž však nakonec podpoří Haškovu kandidaturu. Valná hromada zvolí nového šéfa českého fotbalu už v sobotu 27. června.

Českomoravský fotbalový svaz
zdroj: ČT24 autor: ČT24
Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články