Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Předprodej vstupenek na Euro do 21 let bude pokračovat 25. února

Praha - Enormní zájem fanoušků provázel start předprodeje vstupenek na červnový domácí šampionát fotbalistů do 21 let. Uvolněné lístky na zápasy českého týmu ve skupině proti Dánsku, Německu a Srbsku se vyprodaly během jediného dne. Nyní budou mít fotbaloví přiznivci další možnost získat vstupenky, včetně těch na zápasy českého celku. Druhá vlna předprodeje lístků na ME začne ve středu 25. února a příznivci opět budou moci nakupovat prostřednictvím portálů www.u21euro2015.cz/vstupenky a www.ticketportal.cz.

Petr Fousek
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

"Jsme potěšeni obrovským zájmem, který vyvolalo spuštění první vlny předprodeje. O dnešní půlnoci zároveň končí platnost rezervací z první vlny a není proto vyloučeno, že se část vstupenek z nezaplacených rezervací uvolní do prodeje ještě o něco dřív. Pokud se tak stane, budeme o tom veřejnost včas informovat prostřednictvím našeho webu www.u21euro2015.cz," uvedl předseda organizačního výboru šampionátu Petr Fousek.

"Zároveň chceme ubezpečit fanoušky českého týmu, že všechny vstupenky na jeho zápasy samozřejmě vyprodány nejsou. Stále musíme mít na paměti, že rezervována je pouze jejich část v první vlně předprodeje. Věříme, že příznivci projeví stejný zájem i o ostatní utkání šampionátu," dodal Fousek.

Fakta o ME do 21 let:

Zdroj
ČTK, u21euro2015.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články