Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Denver Pioneers - UMass Minutemens

Pražská "S" poprvé ztratila, Plzeň si pod Koubkem zastřílela

Praha – Doposud suverénní jízda pražských "S" fotbalovou ligou zaznamenala ve 4. kole první zádrhel. Lídr soutěže Slavia nezvládl duel s Teplicemi a na jejich hřišti prohrál 1:2. Úřadující mistr ze Sparty zase odevzdal překvapivě všechny body doma Ostravě, které podlehl 0:1. Dařilo se naopak Plzni, která při premiéře trenéra Koubka rozstřílela 4:0 Hradec Králové a posunula se do čela tabulky.

Zklamaný Josef Hušbauer ze Sparty
zdroj: ČTK autor: Šulová Kateřina

Viktoria Plzeň - Hradec Králové 4:0

Fotbalisté Plzně dopřáli novému kouči Miroslavu Koubkovi vítěznou premiéru. Západočeši porazili ve 4. ligovém kole Hradec Králové 4:0 a poprvé v sezoně a premiérově od loňského 7. kola vedou tabulku o bod před Slavií a Spartou. Viktoria rozhodla o třetí ligové výhře za sebou už mezi 15. a 20. minutou, kdy se trefili Limberský a Chramosta, po pauze přidali další branky Pilař a Petržela. Nováček z Hradce jako jediný stále čeká v nové sezoně na gól a je předposlední.

Report z utkání (//sport/fotbal/synot-liga/283397-koubek-zacal-uspesne-plzen-porazila-hradec-a-vede-ligu/)

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Viktoria Plzeň - Hradec Králové

Teplice - Slavia Praha 2:1

Slavia v novém ročníku pod trenérem Miroslavem Beránkem poprvé padla. V Teplicích prohráli její fotbalisté 1:2 a mohou přijít o vedení v tabulce. Domácím přinesla výhru hlavně úvodní půlhodina - jasnou převahu proměnili během prvních osmnácti minut v góly Litsingi a Nivaldo, pár vteřin před koncem snížil po skrumáží Škoda. 

Report z utkání

Sparta Praha - Baník Ostrava 0:1

Osmnáctkrát v řadě na domácím hřišti v lize získali tři body. Podevatenácté se to však již fotbalistům Sparty nepovedlo. Pražané i přes převahu nestačili před vlastními diváky na Baník, kterému podlehli 0:1. Úřadující mistr tak ztratil první body v sezoně, naopak Ostravští slaví premiérovou výhru, o níž rozhodl v první půlce Greguš.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta - Baník Ostrava

Mladá Boleslav - Příbram 4:1

Mladoboleslavští fotbalisté deklasovali Příbram 4:1, přičemž hosté hráli od 15. minuty bez vyloučeného Martina Husára a pak čtyřikrát inkasovali. Z penalty otevřel skóre Tomáš Wágner, stejný hráč vzápětí zvýšil. Ve 27. minutě snížil Jakub Řezníček, ale dvě minuty nato přidal třetí gól domácích Jan Bořil a skóre uzavřel po pauze Jiří Skalák. Boleslav slaví první domácí výhru v sezoně, naopak Příbram stále čeká na úvodní vítězství v novém ligovém ročníku.

Slovácko - Jihlava 2:0

S Jihlavou to po čtyřech sehraných kolech vypadá nečekaně velmi zle. Tým Petra Rady prohrál všechna utkání, vstřelil v nich jedinný gól a dnešní zápas se Slováckem, který rozhodl dvěma brankami Libor Došek, Jihlava dohrávala v devíti.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Slovácko - Vysočina Jihlava

Bohemians Praha 1905 - Jablonec 1:2

Po osmizápasové šňůře bez vítězství se konečně povedlo Jablonci zvítězit na hřišti soupeře. V Ďolíčku nad Bohemians 1905 vyhráli 2:1. Hosty v utkání čtvrtého kola poslal do vedení v úvodu Rossi, krátce po změně stran přidal druhý gól Kopic. Domácí jen snížili po trefě Bratanoviče a prohráli třetí ze čtyř zápasů v sezoně.

Zbrojovka Brno - České Budějovice 2:2

Fotbalisté Českých Budějovic ukořistili v Brně bod, což se jim v sedmi posledních ligových zápasech venku nepodařilo. Hosté dvakrát prohrávali po vlastním gólu Klesy a premiérové brance Vávry, ale Koreš s Horou ojedinělými střelami zařídili ligovému nováčkovi vyrovnání.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Zbrojovka Brno - České Budějovice

Slovan Liberec - Dukla Praha 0:0

Liberec remizoval s Duklou Praha 0:0 a ve vzájemných soubojích v nejvyšší soutěži se tak poprvé zrodila remíza. Severočeši nedokázali využít ani přesilovku po vyloučení francouzského útočníka hostů Jeana-Davida Beauguela v 69. minutě, v největší šanci dal Ďubek břevno. Slovan tak ze čtyř úvodních kol získal jen tři body za tři remízy, naopak Dukla drží neporazitelnost a navíc ve třech ze čtyř utkání sezony neinkasovala.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Liberec - Dukla
Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy