Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Potížista Balotelli chce domů do Palerma, to ale nemá zájem

Manchester - Ani královský plat a účinkování v nejlepší ligové soutěži světa ještě štěstí nezaručuje. Alespoň útočníci Manchesteru City jsou toho jasným důkazem. Po Robinhovi a Carlosu Tevézovi se působení na deštivém severozápadě Anglie znelíbilo i Mariovi Balotellimu, problémovému talentu s italským pasem. Tomu se stýská po rodině a sluníčku a nejraději by se viděl v Palermu.

Mario Balotelli
zdroj: AP

Známý potížista v poslední době poutá více pozornosti svými výroky a frackovitým chováním, než výkony v týmu Citizens, kde jen vysedává na lavičce. Cestu k srdcím fanoušků si nenašel už v Interu, když se například označil za příznivce konkurenčního AC, a ani v Manchesteru z něj zatím nemají příliš radost. Na tréninku mimo jiné házel šipky po spoluhráčích a jeho neschopnost oblécí si rozlišovací dres se stala hitem na videoserverech.

Trenér Mancini ho v přípravě naštvaně vystřídal už o poločase, když zbytečnou parádičkou zahodil stoprocentní šanci. Manažera City svými výstřelky vytáčí tak, že jej málem dohnal k psychologovi a a ani svým nahlas vyřčeným přáním mu situaci neulehčil. "Víte, kam bych chtěl - do Palerma. Chtěl bych se tam vrátit, je to pěkné místo plné slunce," prohlásil Balotelli.

Palermo sice v létě pustilo talentovaného Javiera Pastoreho do Paris St. Germain za 37 milionů liber (asi 1 miliarda korun), majitel sicilského klubu Maurizio Zamparini se ale přetáhnout Balotelliho do svého týmu nechystá. "Když jsme prodali Pastoreho, protože měl vysoký plat, jak bychom si mohli dovolit Balotelliho?" utnul veškeré spukulace Zamperini.

Zdroj
Daily Mirror

Hlavní zprávy

Nejčtenější články