Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Pospěchova Kodaň prohrála v Trondheimu 1:2

Praha - Fotbalisté FC Kodaň s krajním obráncem Zdeňkem Pospěchem v sestavě prohráli v dnešním úvodním utkání 4. předkola Ligy mistrů na hřišti Rosenborgu Trondheim 1:2. Díky pozdnímu gólu na soupeřově hřiště má dánský mistr před domácí odvetou slušnou šanci na postup do základní skupiny "milionářské" soutěže. Domácí vedli po hodině hry 2:0 díky trefám Iversena a Henriksena, ale v 84. minutě zajistil Kodani důležitou branku do druhého zápasu zkušený Gronkjaer.

K velkému překvapení se schylovalo v zápase v Bernu, kde místní Young Boys vedli nad slavným Tottenhamem ve 28. minutě už 3:0. Favorit ale ještě do konce poločasu zásluhou Bassonga snížil a Pavljučenkova branka z 83. minuty pak zajistila "Kohoutům" nadějnou pozici do londýnské odvety.

Zenit Petrohrad doma porazil Auxerre těsně 1:0. Svěřenci italského trenéra Luciana Spallettiho bez obránce Radka Šírla potvrdili formu z ruské ligy, kterou po šestnácti kolech vedou o sedm bodů a navíc v ní ještě neprohráli. Jedinou branku zápasu vstřelil už ve třetí minutě útočník Keržakov.

Je nám líto, video expirovalo.
Utkání Zenit Petrohrad - Auxerre
Zdroj
ČT24, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články