Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Pospěch: Plzeň má proti Kodani slušnou šanci

Praha - Český fotbalový reprezentant Zdeněk Pospěch si myslí, že Plzeň má stejné šance na postup do základní skupiny Ligy mistrů jako její soupeř FC Kodaň. Sám v Kodani až do května působil, a tak ví, že hlavní výhodu bude mít Plzeň v sehranosti, jelikož dánský celek prošel přes léto přestavbou hlavně v obranné fázi.

"Šance jsou vyrovnané. Kodaň prošla hodně změnami hlavně v defenzivě, ze které jsme odešli já, Antonsson i Wendt, tedy více než polovina obrany," řekl Pospěch. "Plzeň má rychlostní typy hráčů a dobrý přechod do útoku, čímž by mohla překvapit. Bude to vyrovnané," míní.

Vedle řady hráčů odešel i trenér Staale Solbakken, Pospěch však zatím nemá informace, jak na jeho práci navázal Roland Nilsson. "Nevím, protože dánské
číslo jsem už zrušil a v Německu mám problém s internetem, takže zatím nejsem s klukama z Kodaně v kontaktu," uvedl.

Nepochybuje ale o tom, že největší hrozbou pro Plzeň bude kodaňský útok. "Mají tam velmi dobré hráče. N'Doye, Santin, v záloze Claudemira či Bolaňos, ti jsou hodně nebezpeční. Teď navíc přišel nový útočník Diouf, který také vypadá kvalitně," vyjmenoval Pospěch. "A nebezpeční budou i při standardních situacích, jelikož tam jsou vysocí hráči. Na to si bude muset dát Plzeň pozor," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články