Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Pomozte mi se sudími, žádá Mourinho po vedení Realu

Madrid - Trenér Realu Madrid José Mourinho se po ligové výhře 1:0 nad Sevillou pustil do kritiky rozhodčích a veřejně vyzval vedení svého klubu, aby mu v této věci pomohlo. Real nedělní utkání dohrával o deseti po přísném vyloučení stopera Ricarda Carvalha. "Rozhodčí udělal 13 vážných chyb," řekl na pozápasové tiskové konferenci Mourinho a mával přitom listem papíru s vytištěnými minelami sudích. "Necítím se pod tlakem, když dělám to, co mám rád. A mám rád koučování. Ale jsem unavený z tohohle," dodal k údajným přehmatům arbitrů.

"Můj tým potřebuje ochranu. Když řeknu, co si myslím, budu na titulních stranách a dostanu trest. Je tu klub a nějaká struktura, a od nich chci, aby můj tým bránili," uvedl Mourinho, jenž už v této sezoně dostal dvouzápasový trest za vykázání na tribunu po kritice sudího.

Mourinho: Radši bych se koukal na fotbal z Vietnamu

V neděli Real přišel v 63. minutě o Carvalha, jenž dostal druhou žlutou kartu po srážce hlavami v souboji o míč s Alvarem Negredem. Navzdory tomu vstřelil v závěru zápasu Angel Di María vítězný gól a Real zůstal v dvoubodovém kontaktu s vedoucí Barcelonou.

"Na ten zápas by se ale mělo co nejrychleji zapomenout. Byl hodně ošklivý. Nechtěl bych platit za to, abych se na něj mohl dívat. Kdybych byl doma, tak bych se raději koukal na Eurosport na fotbal z Vietnamu," řekl s nadsázkou portugalský kouč.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články