Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
EP Benátky nad Jizerou

Poděbrady zlomily odpor Velimi a ze hřiště rivala si odváží tři body

Velim – Historicky první utkání projektu Můj fotbal živě vyznělo ve prospěch poděbradských fotbalistů, kteří vyhráli ve Velimi 2:1. Před kamerami ČT sport se hrál svižný fotbal se šancemi na obou stranách. Díky brankám Davida Rulce a Martina Grospiče si nakonec tři body odváží hosté z Poděbrad. V přiložené anketě hlasujte pro to, které utkání byste na obrazovkách a webu chtěli vidět příště.

Domácí Velim vstoupila do utkání trochu zaskočeně a byla pod tlakem Poděbrad. Avšak postupně se hráči v červeném osmělovali a poté, co obránce hostů fauloval v pokutovém území, měli velkou příležitost. Zkušený Marek Hrabal nezklamal a Velim díky proměněné penaltě vedla.

Poděbrady tak museli ve druhém poločase dotahovat. Na branku ale nečekali dlouho. Záložník David Rulc vypálil z velké vzdálenosti a na jeho ránu nedokázal gólman Velimi adekvátně zareagovat. Přetahovaná se šancemi na obou stranách poté pokračovala.

Zatímco Velim se prosadit nedokázala, Poděbrady ano - Martin Grospič vypálil z úhlu a míč se od břevna sesunul do branky. Poděbrady potvrdily svou lepší pozici v tabulce a několikakilometrovou cestu domů jim zpříjemní tři získané body.

Hlasování pro příští přenos skončilo.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články