Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Dohráno MOL Cup

Poborskému museli operovat srdce

Praha – Reprezentační manažer Vladimír Šmicer dostane v blízké budoucnosti posilu. S prací mu bude pomáhat i někdejší reprezentant Karel Poborský. Výkonným výborem Fotbalové asociace byl dosazen jako prodloužená ruka vedení týmu. Ke své nové roli se měl vyjádřit na dnešní tiskové konferenci, kde trenér Michal Bílek poodhalil své nominační plány. Poborský však trpí srdeční arytmií, kvůli níž musel podstoupit už dvě operace a nyní je v rekonvalescenci

Ivan Hašek v hovoru s Karlem Poborským
zdroj: ČT24 autor: ČT24

"Dříve podobnou roli plnil Ivan Hašek, jenž byl u týmu často a hodně věcí s námi konzultoval. Předpokládám, že totéž bude v budoucnu Karlova role a to tím zřejmě i vedení asociace sleduje," uvedl Šmicer. V oficiálním realizačním týmu jeho bývalý spoluhráč ale nefiguruje, jeho role bude spíše konzultantská.

Devětatřicetiletý Poborský měl své úkoly poodhalit novinářům právě dnes, ale koncem minulého týdne absolvoval už druhou operaci, která měla upravit jeho srdeční arytmii, a je ještě v rekonvalescenci. "Tentokrát to byl takový lehčí zákrok. Nešlo to udělat najednou. Proto jsem musel jít znovu," řekl Poborský.

Šéf českobudějovického Dynama teď má od doktorů nařízený tříměsíční klid. "Než se to všechno zahojí," vysvětlil. Pak ho čekají další testy, zda jeho srdce funguje správně a operace byla úspěšná.

Zdroj
ČTK, deník Sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články