Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
HC Oceláři Třinec - HC Dynamo Pardubice

Pobodanému fotbalistovi West Hamu hrozí amputace nohy

Londýn - Obránci West Hamu United Calumu Davenportovi, kterého pobodali dva útočníci v sobotu nad ránem v jeho domě, hrozí podle serveru goal.com amputace levé nohy. Příbuzní šestadvacetiletého fotbalisty se obávají, že si Davenport už nikdy nezahraje. Britská policie dnes v souvislosti s útokem na Davenporta a jeho matku zatkla dva muže ve věku 19 a 25 let. Staršího muže podezřívá z pokusu o vraždu.

Calum Davenport
zdroj: www.bbc.com

Davenport byl pobodán na obou nohách a v sobotu podstoupil operaci. Bývalý anglický reprezentant do 21 let ztratil hodně krve a příštích 24 až 48 hodin rozhodne, zda mu lékaři budou muset amputovat nohu, či nikoli. "Jeho stav je vážný, ale stabilizovaný," řekl pouze mluvčí nemocnice. Hospitalizována je i hráčova devětačtyřicetiletá matka.

Motiv útoku je zatím neznámý. Dvojice mužů ale údajně schválně mířila Davenportovi na nohy ve snaze ukončit jeho fotbalovou kariéru. Hráč se prý také krátce předtím pohádal se svou sestrou, které vyčetl, že se stýká s nesprávnými lidmi. Osmadvacetiletá Cara údajně byla v době útoku také v domě, ale nic se jí nestalo.

Spoluhráč českého reprezentanta Radoslava Kováče přišel do West Hamu předloni za tři miliony liber z Tottenhamu. Na jaře hostoval v Sunderlandu. V úvodním zápase nové sezony se v dresu "Kladivářů" neobjevil a nebyl ani v nominaci na dnešní zápas s Tottenhamem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články