Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Po Norsku na Letné s Arménií, fotbalisté už znají dalšího soupeře i místo zápasu

Reprezentace se chystá na Euro a už ví, s kým sehraje druhý přípravný zápas. Čeští fotbalisté pod vedením nového kouče Ivana Haška budou hrát 26. března v Praze na stadionu pražské Sparty s Arménií. FAČR na svém webu definitivně potvrdil dějiště utkání, které tým odehraje čtyři dny po utkání v Norsku. Vstupenky se začnou prodávat v úterý v cenách od 350 do 690 korun.

Fotbalová reprezentace
zdroj: Reuters autor: Kacper Pempel

Česká reprezentace se naposledy hrála na Letné před více než dvěma lety. V listopadu 2021 národní tým v epet Areně na závěr neúspěšné kvalifikace mistrovství světa porazil Estonsko 2:0. Lístky na přípravu s Arménií bude možné zakoupit v síti Ticketportal a vedle nejlevnějších a nejdražších míst budou moci fanoušci zvolit prostřední variantu za 470 korun.

Národní tým se nejprve 22. března představí v prvním letošním zápase v přípravě v Norsku. Mužstvo povede staronový trenér Hašek, který už byl na lavičce české reprezentace v pěti utkáních coby dočasný kouč v roce 2009, kdy zároveň šéfoval svazu.

"Moc se na premiéru těším a věřím, že nás doma podpoří i hodně fanoušků. Arménie dokáže být nevyzpytatelná a její herní styl se podobá některým soupeřům, na které můžeme narazit na Euru," uvedl Hašek, jehož svěřence v létě na šampionátu v Německu čekají ve skupině Portugalsko, Turecko a jeden z vítězů březnového play-off.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články