Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Slovensko - Česko

Plzeňští trénují se stoperem Neuwirthem a testují Islanďany

Plzeň – Ligového lídra z Plzně sice neposílí brankář Dominik Rodinger, naopak k dohodě se přiblížila jednání Západočechů s Ostravou o přestupu stopera Aleše Neuwirtha, který se již dnes připojil k mužstvu a absolvoval s ním první trénink. Seznam posil mohou rozšířit ještě dva Islanďaně. Na desetidenních testech jsou ve Viktorii záložník Kristinn Jonsson a útočník Kristinn Steindorsson, kteří si v kvalifikaci na evropský šampionát jednadvacítek zahráli i proti českému týmu.

Šestadvacetiletý Neuwirth už v Plzni trénoval, a pokud dobře dopadnou zdravotní testy, nemělo by přestupu nic bránit. "Neuwirth podepsal smlouvu na tři a půl roku. Během víkendu bychom měli doladit věci, na kterých jsme domluveni s Ostravou," upřesnil generální manažer klubu Adolf Šádek.

Plzeňský dres si už dnes převzal útočník Martin Fillo, který se na západ Čech vrátil po třech letech strávených ve Vikingu Stavanger. Konkurence v plzeňské ofenzivě se nebojí a věří, že mužstvu pomůže k prvnímu místu. "Kdybych neveřil v titul, tak bych se nikdy nevracel," uvedl Fillo.

Je nám líto, video expirovalo.
Plzeň nabírá posily

Plzeň má podle všeho jasno o pozicích gólmanů. Na jaře bude nejspíš spoléhat na brankářskou dvojici Roman Pavlík - Martin Ticháček. Rodinger by se nyní rád ucházel o místo v jiném českém klubu.

Zdroj
ČT24

Hlavní zprávy

Nejčtenější články